streda 1. septembra 2010

Kristiankova priprava na skolku.

Kedze s Petou sme sa rozhodli, ze dame Kristianka do skolky a uz sa blizil aj den nastupu, volny/sviatocny den 1.9., sme vyuzili na to, ze sme si s Kristiankom pripravili program ako keby uz mal ist do skolky.:-)

Rano sme vsatali a pokusili sa do hodiny, najest, umyt, obliect a odist do skolky. Samozrejme este pred tym sme Kristiankovi vysvetlovali co v skolke bude robit, ako dlho tam bude, kto vsetko tam bude, kedy prideme po neho .....
Skolka

Odchod aj samotna cesta prebehla bez veccich problemov a este pocas cesty sme si porozpravali co to o veciach, ktore su pre skolkara dolezite, aspon z nasej strany:-) K skolke sme dorazili za 17 minut, takze nacas a este aj s malou rezervou.:-)

Potom sme sa chvilu pohrali na susednom detskom ihrisku, kde sme cakali na Petu s Dominikom, ze odtial pojdeme do SC Europa - detskeho kutika, kde sa bude Kristianko hrat tak ako v skolke. Tu sme chceli odskusat ci nebude mat problem ak ho tam nechame celkom sameho.
Pre Kristianka to vsak nebol ziaden problem, tak ako sme predpokladali. Kedze po 30. minutach sa chcel este "dlho" hrat, odskocili sme si este na dalsi nakup.:-)

Potom sme uz vsetci spolu, isli pre Kristianka kupit jeho batostek, ktory bude nosit do skolky, aby mal taky ako ocko alebo maminka - ozajstny:-)

From Skolka

Najprv si nechceli ani jeden pozicat hracky, ale nakoniec sa trochu "spolu" hrali:-)

From Skolka

From Skolka

From Skolka

Nakupujeme kym sa Kristianko hra

From Skolka

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára